Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Приключи конкурсът Атмосфера на Шнайдер Електрик и Дибла - 11.03.2013

11.03.2013   |   Начало»Събитията

Арх. Борис Тикварски и арх. Мария Гяурова спечелиха конкурса за създаване на светлинни сцени Атмосфера, организиран от Шнайдер Електрик и Дибла.

Наградите бяха раздадени по време на церемония в столичния клуб Студио 5. Наградата за победителите е MacBook Air и пътуване до Париж, включващо посещение на централата на Шнайдер Електрик - The Hive. Сградата е уникална с това, че е първата в света, сертифицирана по ISO 50001 – стандарт за енергиен менджмънт. Пътуване получават още подгласниците на победителите - студио EDO, както и печелившите в гласуването на публиката - ALL IN.

Конкурсът Атмосфера бе обявен през есента на 2012 г. с идеята да предизвика творческия потенциал на архитекти и интериорни дизайнери в управлението на осветлението. Журито, съставено от архитектите Пламен Братков, Радина Гешева и Таня Глебова и сценографа Никола Тороманов, коментира в детайли 7-те номинирани проекта.

Отличени бяха контактът между светлина и интериор, избягването на клишетата и постигането на приятна за обитаване атмосфера.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   Дибла   Атмосфера   интериорно осветление  

Област: Събития  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...