Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

ДП РВД избира доставчик на луминесцентни лампи

Държавно предприятие "Ръководство на въздушното движение" стартира търг за ремонт на осветителната инсталация, доставка на 399 луминесцентни лампи и 399 броя високочестотни регулируеми електронно пусково-регулиращи (ПРА) устройства. Обхватът на поръчката включва цялостна подмяна на съществуващите луминесцентни лампи и електронно пусково-регулиращи устройства, проверка на електрическите връзки, както и почистване на осветителните тела.

Луминесцентните лампи, предмет на доставка, следва да притежават същите електрически, светлотехнически и геометрични характеристики като инсталираните в момента (Osram T8 L 58W/830 LUMILUX Warm White G13), както и среден живот на лампата равен или по–голям от 45 000 часа, установен при 3-часов цикъл на работа.

Високочестотните регулируеми електронно пусково–регулиращите устройства, предмет на доставка, следва да притежават същите характеристики като инсталираните в момента (TRIDONTC LUXMATE PCA 1/58 EXCEL), както и да са съвместими със  системата за управление и контрол на осветителните тела LUXMAТЕ Professioпal.

Срокът за получаване на оферти е 13 май.
Пълните технически изисквания и документацията за участие може да намерите тук

     
Източник: ДП РВД

Ключови думи: ДП РВД   Osram   ПРА   луминесцентни лампи  

Област: Обществени поръчки  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...