Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт инсталира LED осветление на ул.

25.04.2013   |   Реализации
 

Окта Лайт инсталира светодиодно улично осветление на отсечка от ул."Г. С. Раковски" в град София, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от фирмата.
 
Монтираните осветители от серията Hyperion S имат вграден GPS/GPRS датчик, CO2 датчик, датчик за шумова карта, сензор за автоматично димиране, външен и вътрешен температурен сензор, както и място за камера.

"Hyperion се отличава с отличен термичен мениджмънт и специалнна форма, която не заслепява шофьорите. Също така се наблюдава абсолютно покриване на нормите за осветеност без да има зони на пропадане. Hyperion e 100% made in Bulgaria, като светодиодите използвани в него са от серията Булстар, а от самата снимка може да се види, високият CRI (Color Render Index), който е важен за възприятието на цветовете. Осветлението на улицата може да бъде управлявано от лаптоп или смартфон, като Окта Лайт е разработила и специален софтуер за управление", допълниха от Окта Лайт.

     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Hyperion S   Булстар   светодиоди  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...