Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Соларен осветителен стълб на Джи Ел Би България на предстоящото ЕЕ и ВЕИ изложение - 20.05.2013

20.05.2013   |   Начало»Предстоящо
 

Джи Ел Би България ще вземе участие в предстоящото издание на международното изложение и конференция за енергийна ефективност и ВЕИ в Югоизточна Европа, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от офиса на компанията. Събитието, организирано от Виа Експо, ще се проведе от 29 до 31 май в София.

На щанда на Джи Ел Би България в зала 1 посетителите ще могат да научат повече за предимствата на една от последните разработки на компанията - модел на фотоволтаичен осветителен стълб, оборудван изцяло с компоненти българско производство.

Системата се състои от осветителен стълб с височина 5 м и анкерна група, стоманено елетрическо табло, оборудвано с PWM превключвател при здрачаване, фотосензор и автоматичен предпазител за презареждане на акумулаторите. Тя е напълно автономна и осигурява светлина до 8-10 часа в тъмната част на денонощието, а при лоши зимни метеорологични условия или голяма и продължителна облачност - до 4–6 дни в икономичен режим на работа.

     
Източник: Джи Ел Би България

Ключови думи: Джи Ел Би България   фотоволтаично автономно осветление  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...