Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Община Казанлък възстанови 300 улични осветителни тела

28.08.2013   |   Проекти
 

Близо 300 осветителни тела от уличното осветление на Казанлък са възстановени в рамките на кампания на общината за реконструкция на уличното осветление в града. В тъмната част от деня в Казалнък вече работят близо 85% от общия брой осветителни тела, които са около 4000, съобщават от общината.

Възстановено е осветлението на булевардите Розова долина, Освобождение, 23-ти Пехотен Шипченски полк, по улиците Севт, ген. Столетов, Стара планина, 19-ти февруари, Опълченска, Капрони, Москва, както и в районите на квартал Крайречен, предгаровия площад и др.

Реконструирано е и неработещото близо 20 години парково осветление в квартал Васил Левски, около блокове 33, 3 и 2, пред които са монтирани 12 нови осветителни тела върху съществуващи стари железни стълбове.

В момента продължава възстановяване и доизграждане на уличното осветление и в други райони на града, сред които са източната страна на хотел Казанлък, ул. Иван Вазов, захода към Художествената гимназия, ул. Неофит Рилски и др.

     
Източник: община Казанлък

Ключови думи: община Казанлък   улично осветление   парково освотление  

Област: Проекти  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...