Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Склад в индустриалния парк в Елин Пелин предлага Шанс-96 - 09.07.2014

09.07.2014   |   Начало»Бизнес
 

Шанс-96 предлага на фирмите, работещи в областта на индустрията, склрадово помещение, разположено в индустриалния парк в Елин Пелин, съобщава за IndustryInfo.bg-Bulgaria.com Симеон Митев, управител на компанията.

Помещението е с площ 3000 кв. м, разположено в сграда с масивна конструкция. Цената на месечния наем е 9000 EUR (3 EUR/кв.м).

"Складът се строи според изискванията на всеки клиент. Помещението е с височина на таваните 11 м, разстояние между колоните – 24x18 м. Вътрешното разпределение е на равни модули от 1150 кв. м, които осигуряват гъвкавост в размера на наетите площи. Складът разполага с интегрирани офисни площи на второ ниво за административни нужди и индустриални товаро-разтоварителни врати с хидравлични ниво-изравняващи рампи", обясни Симеон Митев.

Каталог с оферти за наеми и продажби на складове, промишлени помещения, хладилни камери, цехове, фабрики, заводи, терени и сгради от цяла България може да разгледате тук.

Компанията разполага и с каталог с над 500 оферти за складове и промишлени помещения под наем в района на София, както и на сайта http://96chance.realestates.bg.

Новини, проучвания за пазара на складове и промишлени помещения, оферти и професионални консултации може да прочетете тук.

     
Източник: Шанс-96

Ключови думи: складови площи   индустриални площи   Шанс-96   складови помещения  

Област: Бизнес  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...