Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Четири кръгли маси и множество конкурси в рамките на BulLight 2014 - 10.06.2014

10.06.2014   |   Начало»Предстоящо
 

По време на традиционната конференция по осветление, организирана от НКО, ще се проведат четири кръгли маси, съобщиха от Комитета. Сред обсъжданите теми ще бъдат Светодиодно осветление в бита и учебните зали; Светодиодно улично осветление; Мезопично виждане в уличното осветление; Финансови механизми при саниране на осветителни уредби.

Организаторите на BulLight 2014 прогнозират участие на около 250-300 специалисти в конференцията и презентиране на над 50 доклада, посветени на най-новите проблеми на осветителната техника: вътрешно осветление; външно осветление; светодиоди и светодиодно осветление; фотоволтаични системи; фотометрия и колориметрия; дневно естествено и смесено осветление; архитектурно, художествено и рекламно осветление; управление на осветителни уредби; ергономия и физиология на зрението; светлинно замърсяване и замърсяване от опасни отпадъци; общи аспекти на осветлението; енергийно-икономическа ефективност на осветлението; светлотехническо образование; инвестиционно проектиране.

Във връзка с конференцията се организират и няколко конкурса, допълниха от НКО. Ще бъдат оценени най-добрите проекти на осветителна уредба, санирана осветителна уредба, архитектурно-художествено осветление; дизайн на осветително тяло; най-eфективен осветител (уличен, офисен, промишлен), система за управление на осветлението и захранване за светодиоден осветител.

BulLight 2014 ще се проведе от 10 до 13 юни 2014 г. в гр. Созопол.

     
Източник: НКО

Ключови думи: НКО   BulLight 2014   осветление   конференция   Созопол  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...