Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ромтех-3ЕС спечели златен медал на МТП Пловдив за новия осветител LED PRO Light

Ромтех-3ЕС спечели златен медал на Международния технически панаир в Пловдив за своя нов осветител LED PRO Light.
 
LED PROLight, който бе и един от акцентите на щанда на компанията, е проектиран за повърхностен монтаж в индустриални помещения и коридори. Той притежава водо- и прахоустойчиви корпус с IP65, а при необходимост може да се изработи във вариант с IP67. 
 
"Благодарение на дифузната светлина LED PRO Light има нисък индекс на заслепяване и добро светлоразпределение. Корпусът е с изчистен дизайн и няколко дължини, който лесно се интегрира в различни архитектурни решения. Той осигурява значителна икономия на електроенергия при сравнително ниска еднократна инвестиция", обясняват производителите. 
 
LED PROLight 1200 е с ефективност около 115 Lm/W и при дифузна светлина и мощност от 40 W излъчва до 4600 Lm. Осветителят се предлага в още два варианта - от 60 см със светлинен поток от до 2300 Lm при 20 W мощност и вариант от 90 см със светлинен поток от до 6900 Lm при 60 W мощност. 
 
"Основните предимства на LED PRO Light са: използване на светодиодна технология, която освен ненадминато ефективна е и най-"зеленото" решение на пазара с изпитана ефективност около 115 Lm/W, намаляваща разходите за електроенергия с до 90%; дифузна светлина с нисък индекс на заслепяване (UGR < 19); висока прахо- и водоустойчивост, което освен че дава възможност за широко използване и допълнително намалява поддръжката; възвръщаемост на инвестицията за по-малко от 1 година при 10 часа дневно използване; възможност за подмяна на съществуващи осветители без преокабеляване и без допълнителни строително-монтажни работи", допълват от Ромтех-3ЕС.
     
Източник: Ромтех-3ЕС

Ключови думи: Ромтех-3ЕС   LED PRO Light   Международен панаир Пловдив  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Новини от МТП Пловдив

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...