Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LightingEurope назначи генерален секретар

03.12.2014   |   Кариери
 

Асоциацията LightingEurope официално назначи Дидрик де Стопелаар за генерален секретар. Той временно изпълняваше длъжността в организацията от септември т.г. насам.

Дидрик де Стопелаар има повече от 25 години опит в областта на осветлението, като активно участва в създаването на LightingEurope, а в периода 2011-2013 г. отговаря за финансите на асоциацията. В миналото Стопелаар е заемал ръководни длъжности в редица големи компании, сред които GE Lighting, Philips Lighting, Thorn Lighting, Zumtobel и Lutron.

„За мен е чест да се върна в LightingEurope. Убеден съм във възможностите на организацията да съдейства активно на европейските производители на осветление, така че гласът им да бъде чут при вземането на важни за индустрията решения и иницирането на дейности, свързани с настъпващите промени в статуквото”, коментира Дидрик де Стопелаар.

LightingEurope обединява 33 европейски компании производители на осветителни продукти и системи, водещи национални осветителни асоциации и множество фирми, произвеждащи материали за индустрията. Членовете на асоциацията наброяват повече от 1000 организации с обща работна сила от над 100 000 души и годишен оборот, надхвърлящ 20 млрд. евро. Усилията на LightingEurope са насочени към насърчаването на ефективни осветителни практики в полза на околната среда, човешкия комфорт, както и здравето и безопасността на потребителите.

     
Източник: LightingEurope

Ключови думи: LightingEurope   осветителна индустрия   GE Lighting  

Област: Кариери  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Кариери

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...