Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Cree обяви ново поколение ценово ефективни LED крушки - 04.06.2015

04.06.2015   |   Начало»Технологии
 
Cree обяви следващото поколение светодиодни крушки Cree BR30. Според компанията това са първите високоефективни светодиодни заместители на традиционните крушки тип BR30 на цена под 10 щатски долара. 
 
LED крушките Cree BR30, които се предлагат на цена от 9,97 долара, съответстват на стандарта за енергийна ефективност ENERGY STAR.
 
Тялото на тези крушки е проектирано така, че да се ползват само четвърт от светодиодите, необходими преди това за да могат те да изглеждат и да светят точно както традиционните крушки с нажежаема жичка. 
В сравнение с тях Cree BR30 изразходват 86% по-малко енергия и издържат 25 пъти по-дълго във времето. 
 
“Не всички светодиодни крушки са създадени еднакви. Cree си е поставилa за цел да осигури осветлението, което потребителите заслужават и очакват, а със светодиодните крушки Cree BR30 няма да им се налага да жертват качеството заради достъпната цена. За разлика от евтините LED крушки, създадени с компромиси в качеството и пуснати неотдавана на пазара от други производители, светодиодните крушки на Cree предлагат най-добрите характеристики в бранша на достъпна цена,” отбелязва Бети Нуунън, главен маркетинг директор в Cree. 
 
Светодиодната крушка Cree BR30 е подходяща за използване във фиксирани осветителни тела и осигурява балансиран светлинен източник с широко покритие в крушка от истинско стъкло подобно на традиционната лампа с нажежаема жичка със същата форма BR30. Нейните нови заместители – с мекобяла светлина (2700К) и мощност 65W и с дневна светлина (5000К) – са с традиционната форма и стъклен купол, така че да се съчетават хармонично със съществуващите крушки с форма BR и така потребителят да има възможността да подмени една или повече.  
 
Cree BR30 може както да свети постоянно, така и да се регулира с повечето стандартни димери. И двете разновидности на новата LED крушка осигуряват светлинен поток от 655 lm, потребяват 9 W мощност и могат да издържат до 25 000 часа.
     
Източник: Cree

Ключови думи: Cree   BR30   Cree BR30   LED крушки   LED лампи   LED осветление   светодиодно осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...