Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България обяви схема за разсрочено изплащане на LED системи

10.06.2015   |   Бизнес
 

Окта Лайт България стартира нова програма, която да стимулира допълнително инвестицията на своите клиенти в светодиодно осветление. За големи и средни предприятия с определен праг на инвестицията компанията предлага възможност за разсрочено плащане без оскъпяване за срок до 3 години.

"Шивашката фирма П.Р. Продакшън е един от клиентите ни, които се възползваха от възможността за разсрочено плащане на инвестицията. През пролетта на тази година произведохме и доставихме осветителни тела за новата производствена сграда на фирмата", информират от Окта Лайт България.

При изпълнението на проекта са постигнати нива на осветеност на работните повърхности от 700 лукса, съгласно изискванията на възложителя и европейските норми за тази индустрия. Инсталираната мощност на светодиодното осветление е 9,9 kWh. Освен постигната икономия на електроенергия е направена и оптимизация на броя на осветителните тела, като е постигнат срок за откупуване на инвестицията от 2 години при 5 години пълна гаранция на осветителите.

"Проектът бе изпълнен основно със светодиодните осветители от серията Proffit с ефективност от 130 lm/W на тялото. Те са изключително подходящи за индустриално осветление, имат висока степен на влагозащитеност и надеждност. Серията Proffit включва богат набор от осветители с мощност от 10 W до 47 W, с дължина до 1500 мм, даващи възможност за използването им за най-разнообразни цели в областта на индустриалното осветление", допълват от фирмата.

     
Източник: Окта Лайт България

Ключови думи: Окта Лайт България   LED осветление   П.Р. Продакшън   Proffit   индустриално осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...