Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Light+Building 2016 с богата допълваща програма

16.12.2015   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Шестте дни, през които ще се проведе изложението Light+Building от 13 до 18 март 2016 г., ще обединят осветителният сектор под централната тема на събитието – "Където модерните пространства оживяват: цифрово – индивидуално – мрежово". В рамките на обширната допълваща програма на изложението ще бъдат представени доклади от експерти в различни области относно съвременните тенденции в сектора, както и поредица от лекции с примери за добри практики.
 
Новото специализирано шоу Digital Building улавя мотото на изложението – "Където модерните пространства оживяват", и допълва идеята "цифрово – индивидуално – мрежово" чрез редица примери за най-различни технически решения. В центъра на вниманието на това шоу ще са "Стаи в нежилищни сгради".
 
По време на форума Building Performance в серия от семинари и лекции на търговските представители ще бъде предоставена възможност да научат повече по въпроси, свързани с осветлението и интегрираните технологии за строителни услуги. Експерти от Германия и други чуждестранни държави ще обсъдят детайлите по най-новите разработки и технологични решения.
 
Атракция за архитектите, интериорните проектанти, търговците на осветителна техника и дизайнерите ще бъде Trend Forum, който ще представи тенденциите в дома за периода 2016-2017 ексклузивно за Light+Building. В рамките на този форум ще бъдат представени различни домашни конфигурации и избрани продукти, интегрирани в стаи с необичаен дизайн.
 
По време на форума E-House, организиран от ZVEH (Централна асоциация на германската електрическа и IT индустрия), ще бъде демонстрирано как изглеждат свързаните сградни технологии и интелигентното енергийно управление от гледната точка на крайните потребители. Тематичните изложби "Eнергоспестяваща електроцентрала" ще покажат в реалистичен контекст ефектът от т.нар. енергийна революция на практика и как вече е възможно енергийната ефективност и повишеният комфорт, удобство и сигурност да се съчетаят.
 
Дебатите, организирани от Futurecourse, ще обединят редица представители на политиката, търговията и индустрията. По време на всеки ден от изложението, двама или трима гости ще обсъждат актуални въпроси в рамките на председателстван дебат, след който публиката ще може да зададе и собствени въпроси.
 
Спонсорираната от Messe Frankfurt платформа Young Design пък ще предложи на креативните млади таланти идеалното място за създаване на контакти в индустрията и представяне на работата си.
     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   Франфуртски панаир   Light+Building   осветителни технологии   сградни технологии  

Лумекс Лайтинг
Международен панаир Пловдив 2023
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес
Международен панаир Пловдив 2023

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...