Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Osram преименува бизнеса си с лампи - 20.01.2016

20.01.2016   |   Начало»Бизнес
 
Osram продължава процедурата по отделянето в самостоятелен субект на дейността по производство на лампи с общо предназначение, след като юни 2015 г. Надзорният съвет на Osram Licht одобри отделянето. От дружеството обявиха, че новото име на подразделението ще бъде LEDVANCE.
 
“Избрахме комбинацията от термините ‘LED’ (светодиод) и ‘advance’ (напредък) и ще наречем новосъздадената компания LEDVANCE. Името отразява както тенденцията на навлизане на светодиодите на пазара на осветителни тела, така и възможностите, произтичащи от това развитие – възможности, които LEDVANCE активно ще използва”, заяви Олаф Берлиен, главен изпълнителен директор на Osram Licht.
 
Протфолиото на LEDVANCE включва традиционното осветление, светодиодни лампи и стандартизираните, масово продавани осветителни тела, както и свързаните в мрежа, интелигентни решения за осветление в умните домове и сгради.
 
Начело на LEDVANCE ще бъде Джес Мунк Хансен (47 г.), който вече е ръководил една година бизнеса с лампи на Osram на американския континент.
 
“Заедно с достатъчно опитния в международна среда и високомотивиран управленски екип и рамо до рамо с нашите повече от 10 000 висококвалифицирани и отдадени на работата си служители, очаквам да поведем LEDVANCE към едно бъдеще на устойчив успех. Виждам добри възможности за растеж, особено в областта на стандартизираните, масово продавани осветителни тела”, заяви Хансен.
 
Графикът за официалното отделяне на LEDVANCE остава непроменен. Организационното отделяне на дейността по производство и реализация на лампи трябва да завърши до 1 април 2016 г., а юридическото е планирано за 1 юли 2016 г.
     
Източник: Osram

Ключови думи: Osram   Osram Licht   LEDVANCE   лампи   осветителни тела  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...