Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Над 100 лекции ще бъдат изнесени на LpS 2016

20.09.2016   |   Предстоящо
 
Шестият международен специализиран симпозиум за светодиодно осветление и съпътстващото изложение към него LpS 2016 (LED professional Symposium), ще се проведе от 20 до 22 септември в Брегенц, Австрия. 
 
Конферентната програма е разширена и включва 5 тематични направления, като ще бъдат изнесени над 100 лекции, ще се проведат 4 семинара, 3 открити дискусии и ще бъдат представени 3 новаторски концепции на високо ниво.
 
Трите дни на симпозиума са разделени както следва: “Ден на стратегиите”, следван от “Ден на технологиите и проектирането” и накрая “Ден на комплексните решения”. В допълнение към конферентната програма на 3000-те кв. м изложбена площ над 100 изложители ще представят последните иновации и текущото състояние в областта на светодиодното (LED) и органично-светодиодното (OLED) осветление. Организаторите очакват повече от 1500 посетители от повече от 50 страни.
 
Нобеловият лауреат професор Шуджи Накамура - изобретателят на сините и бели светодиоди с висок КПД, д-р Ронан Бърджес - заместник-директор на специализираното подразделение за развитие на фотониката към Европейската комисия, и Дидерик де Стопелаар - генерален секретар на европейската асоциация на светотехническата промишленост LightingEurope, ще бъдат в Брегенц за откриването на трите дни на интензивен обмен на идеи в областта на технологиите и иновациите в твърдотелното осветление. Публиката ще се запознае с новите технологични разработки на основата на свето- и лазерни диоди, със стратегическата пътна карта за умно осветление до 2025 г. и с твърдотелното осветление в контекста на рамковата програма за изследвания и иновации на ЕС “Хоризонт 2020”.
     
Източник: Luger Research

Ключови думи: Luger Research   LED professional Symposium   LpS 2016   Шуджи Накамура  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...