Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Фирма за индустриално LED осветление търси сътрудници в Югоизточна Европа - 19.10.2016

19.10.2016   |   Начало»Бизнес
 

Фирма за персонализирани LED осветителни системи за индустриални, търговски и сгради в селското стопанство търси сътрудници в Югоизточна Европа, обяви Европейската мрежа за развитие на бизнеса EEN.

Немското предприятие, което се намира в северната част на Бавария, има опит в производството и управлението на иновативни LED осветителни системи. Те се изработват по параметри на клиентски приложения. Според данни на фирмата 70% от системите се използват в индустриални и търговски сгради, 20% от тях – във финансови институции, а други се инсталират в круизни кораби и сгради за селско стопанство.

Потенциалните търговски представители следва да представят фирмата по най-подходящ начин и да привличат нови клиенти от таргет секторите на пазара, предлагайки цялата концепция на фирмата. Освен това, трябва да осигуряват техническа поддръжка на клиентите си.

Търговските представители ще получат необходимото обучение, но с приоритет са кандидати, които имат диплома в областта на машинно или електро инженерство или фотоволтаици.

Повече информация можете да намерите на сайта на EEN.

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   осветителни системи   индустриално осветление   осветление на търговски сгради  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...