Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт с трето поредно участие на Light+Building

14.03.2018   |   Бизнес
 

Окта Лайт България ще се представи с голям собствен щанд за трети пореден път на водещото изложение в областта на осветлението Light+Building, съобщават от компанията. То ще се проведе от 18 до 23 март т. г. във Франкфурт. Посетителите ще могат да открият фирмената експозиция на Окта Лайт в палата 6.2, щанд C31. Щандът е разположен в зоната, в която се представят седем от десетте най-големи компании в светодиодната индустрия.

Основен акцент на експозицията е ефективността – Окта Лайт ще демонстрира нови серии светодиоди улични и индустриални осветители с едни от най-високите ефективности на пазара от 180 lm/W.

В съответствие с водещата тема на изложението "Свързани-Сигурни-Удобни",  цялото осветление на щанда на Окта Лайт е изградено с LED осветители и LED лампи според стандартите за биодинамично осветление с възможност за промяна на цветовата температура. Управлението им може да извършва чрез смартфон или да се интегрира в най-модерните системи за сградно и градско управление.

"Очакваме отново едно изключително успешно изложение. Представяме множество иновативни решения и LED осветители с ефективност, надхвърляща днешните стандарти на индустрията. Планирали сме голям брой бизнес срещи с партньори и се надяваме да разширим нашите традиционни пазари в Европейския Съюз и Близкия изток", споделиха от Окта Лайт България.

     

Ключови думи: Окта Лайт   Octa Light   Light+Building   индустриални осветители   улично осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...