Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips Lighting се преименува на Signify

18.04.2018   |   Бизнес
 

От Philips Lighting обявиха, че компанията възнамерява да се преименува на Signify, запазвайки името Philips като търговска марка на продуктите си в рамките на съществуващото лицензионно споразумение с Royal Philips. Изборът на новото наименование е продиктуван от развитието на технологиите в областта и превръщането на светлината в интелигентен език за комуникация, който свързва и носи послание, поясниха от компанията.

"С вълнение обявяваме новото име на компанията като поредна стъпка по пътя на трансформацията ни. Signify е ясно проявление на стратегическата ни визия за развитие и невероятна възможност да въведем нова корпоративна идентичност, която е собствена и уникална. С това допълнително ще обедини нашите 32 хил. служители. В същото време с гордост ще продължим да използваме търговската марка Philips върху продуктите ни", коментира Ерик Рондолат, главен изпълнителен директор на Philips Lighting.

Новото име на компанията удовлетворява договорните условия по отношение на фирменото наименование в лицензионното споразумение с Royal Philips, което изисква то да се промени не по-късно от 18 месеца след като Royal Philips вече няма контролен интерес.

Във връзка с преименуването на компанията предложение за изменение на устава на Philips Lighting N.V ще бъде представено на годишното общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 15 май т. г. Символното наименование на Philips Lighting на стоковата борса ще остане LIGHT, допълват от там.
 

     
Източник: Philips Lighting

Ключови думи: Philips Lighting   Signify   Philips   Royal Philips  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...