Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LEDVANCE организира презентация на новата си продуктова гама

06.06.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 18 май т. г. в учебната зала на КИИП РК София-град се проведе продуктова презентация на тема "Новости в осветлението от фирма LEDVANCE - осветителни тела марка LEDVANCE и източници на светлина с марка OSRAM". Лектори на събитието бяха д-р инж.Борислав Прегьов, ръководител продажби, и инж.Георги Марценков, мениджър Ключови клиенти.
 
В първата част Борислав Прегьов представи богатата история и структурата на фирма LEDVANCE и се спря на актуалните новости в продуктовата гама за 2018 г. Акцент бе поставен на изключително бързото развитие на компанията в последните месеци – повече от 2500 представени нови продуктови номера в рамките на 2 години; пазарно присъствие на LEDVANCE на всички континенти повече от 140 страни и над 50 дистрибуционни центъра; новосъздадени развойни центрове в Мюнхен (Германия), Бостън (САЩ), Шенжен (Китай); гаранционни срокове на телата от 3 и 5 години, както и нов единен дизайнерски език на LEDVANCE "SCALE".

В своята презентация Георги Марценков се спря на актуалните новости в продуктовата гама за 2018 г., сред които: луната за вграждане с избираема цветна температура (3000/4000/5700 К) Downlight Comfort, Downlight Alu – новата генерация на актуалните луни за вграждане с фирмен SCALE дизайн, Spot Vario, Spot Multi, Spot Square – ново поколение от LED спотове за акцентно осветление в магазини и шоуруми, Tracklight Spot – прожектори за шина в мощности 25W, 35W, 55W, три цвята – бял, черен и сив, и фирмен SCALE дизайн.

Присъстващите се запознаха и със серията тела IndiviLED, включваща панел за вграждане (варианти за директен и вграден монтаж), линейно тяло с директно (вариант и с директно-индиректно) светлоизлъчване, висококачествена оптика с отделен разсейвател за всеки диод и фирмен SCALE дизайн, както и със серията Outdoor за външно приложение, евакуационни осветителни тела с антипаник и коридорни функции.

Интерес предизвика и шинната система Trusys за изграждане на продължителни светещи редове с мощност на модулите 53W, системна дължина до 4500 мм и тясна, широка, асиметрична или двойно- асиметрична оптика.
Организаторите съобщиха, че планират серия от подобни събития, които ще са с по-тясна продуктова специализация.

     
Източник: Ledvance; снимка: TLL Media

Ключови думи: LEDVANCE   OSRAM   Downlight Comfort   Downlight Alu   Tracklight Spot   IndiviLED  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...