Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Signify тества търговски приложения на LiFi

27.03.2019   |   Бизнес
 

Signify съобщи, че работи с над 30 клиенти в Европа, Северна Америка и Азия, за да тества своята LiFi система с търговско приложение. Новите LED осветителни тела с LiFi  поддръжка на компанията съчетават енергийно ефективна светлина с отлично качество и сигурна, стабилна и високоскоростна безжична комуникация, използваща светлинни вълни.

В Бангалор, Индия, доставчикът на споделени офис пространства Incubex откри заседателна зала с LiFi система, за да даде възможност на многото стартиращи фирми и клиенти, които обслужва, да се запознаят с технологията.

“Още от създаването ни експериментираме и популяризираме нови технологии. Предоставяме на нашите членове, наброяващи повече от 450 души в бизнес центъра Manya Tech Park, и повече от 3500  в останалите ни 10 бизнес центъра, възможността да бъдат първите, които да се докоснат до тази нова технология, набираща популярност. Към момента получаваме чудесни отзиви и запитвания от нашите членове”, сподели Алап Уттамчандани, основател на Incubex.

Водещата в скандинавския и балтийския регион IT компания Atea тества LiFi в своя офис в Ставангер, Норвегия. Компанията е инсталирала осветителни тела с LiFi система във фоайето на сградата си, за да демонстрира новата безжична технология и да позволи на посетителите си да я изпробват.

Телекомуникационният оператор Orange е друг клиент на Signify, изпробващ технологията в офиса си близо до Париж, Франция, където се тества LiFi оборудване.
 
Институтът Republic Polytechnic в Сингапур ще инсталира LiFi в лабораторията си за интелигентни устройства. По този начин студентите ще получат нови възможности за обучение и да разширят досега им с интелигентните технологии за осветление.

"Пилотните ни проекти илюстрират огромния потенциал на тази технология. Получихме стотици запитвания от потенциални клиенти от всички краища на света, някои от които доведоха до приложения, вдъхновени и създадени с тях, като например комуникация между роботи в производствените съоръжения.  Освен 30-те пилотни проекта, ние сме инсталирали LiFi в 26 от нашите сгради по целия свят”, обясни Мишел Герме, ръководител на LiFi отдела в Signify.

     
Източник: Signify

Ключови думи: Signify   Сигнифай   LiFi  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...