Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Технологичният форум за осветление LUMENtech 2020 ще се проведе в Полша

Технологичният форум за осветление LUMENtech 2020 ще се проведе на 25 ноември т. г. в изложбен център Expo Silesia в Сосновец, Полша. Събитието е подходящо за електроинженери, архитекти, дизайнери, монтажници, търговци и др. Организаторите очакват до 500 изложители и до 5000 посетители да вземат участие в LUMENtech 2020.

По време на събитието ще бъдат представени множество лекции, подготвени от представители на висши учебни заведения и институции с дейност в осветителния бранш. Очакват се и презентации на водещите производители на осветителни технологии.

Основните тематични кръгове на LUMENtech 2020 са промишлено и външно осветление, вътрешно осветление, специализирано LED осветление, осветление на работното място, пътно и парково осветление и системи за спортни съоръжения. Освен това посетителите могат да очакват продукти за аварийно и архитектурно осветление.

Технологичният форум ще обърне внимание също на темите сградна автоматизация, системи за контрол и измерване, системи за захранване, електрическо оборудване, кабели и проводници.

     
Източник: Expo Silesia; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Expo Silesia   LUMENtech 2020   промишлено осветление   външно осветление   улично осветление   аварийно осветление   LED   сградна автоматизация  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...