Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Босненски производител на алуминиеви LED лампи и стълбове за осветление търси дистрибутори

14.12.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

Босненски производител на алуминиеви стълбове за осветление и LED лампи търси търговски партньори. Компанията произвежда всички видове алуминиеви продукти, главно за клиенти в страните от Европейския съюз.
 
Фирмата с близо 100 служители е основана през 1985 г. като производител на най-различни алуминиеви части. За да отговори на повишаващото се търсене на модерни осветителни системи, тя започва да проектира и произвежда алуминиеви стълбове за осветление. Стълбовете са изработени от екструдирани алуминиеви профили с различни височини и диаметри в зависимост от приложението и мястото за монтажа им. Благодарение на малкото си тегло стълбовете са лесни за монтиране. Фирмата може да произвежда най-различни видове стълбове – от стълбове за парково осветление с височина 0,6 м до стълбове за улично осветление с височина до 10 м.
 
С цел да намали разходите си за електричество и емисиите си на парникови газове компанията решава да произвежда LED лампи за индустриално приложение и алуминиеви лампи за външно осветление. Така босненската фирма добавя към асортимента си индустриални LED осветителни тела за приложение в производствени и складови помещения, спортни зали, бензиностанции и др.
 
Благодарение на своя дизайн продуктите на компанията успешно заменят традиционните лампи и предлагат множество преимущества като енергийна ефективност, по-дълъг експлоатационен живот, различни опции за управление на осветлението и др., посочват от фирмата. Босненската компания също така предлага и релсово LED осветление за приложения в офиси, търговски площи и др.
 
Фирмата работи с модерно производствено оборудване и гарантирани доставки на алуминий. Разполага със сертификат ISO 9001:2008.
 
Повече за предложението за търговско коопериране може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   LED   лампи   улично осветление   парково осветление   стълбове  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...