Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LEDiL придобива Ingemann Components

19.06.2024   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

LEDiL, част от Ratos Group, обяви, че придобива водещия европейски производител на оптични компоненти Ingemann Components. Заедно двете компании ще осигурят пълен набор от решения за производителите на интериорно осветление.
 
Базираната в Дания Ingemann Components се специализира в оптимизирането на светлинния добив, ефективността на осветителните тела, разпространението на светлината и контрола на отблясъците, като осигурява специализирани продукти и услуги. С впечатляващите си финансови резултати за периода 2018 – 2023 г., компанията се превръща в пазарен лидер в сферата на решенията за осветление на офиси в Северна Европа. Растежът на компанията се стимулира още повече от разширяването на дейността й в Европа и САЩ.
 
В резултат на комбинирането на офертите на LEDiL и Ingemann Components, LEDiL планира да ускори разрастването на Ingemann Components чрез своята глобална продажбена и дистрибуционна мрежа. Ingemann Components създава и платформа за по-нататъшен растеж в сферата на големите оптики.
 
"С допълнителните предложения и глобалните клиентски връзки на LEDiL, обединени с доказаното оперативно съвършенство, това придобиване създава всички предпоставки за печеливш растеж. Придобиването на Ingemann Components от LEDiL ще създаде синергии и ползи за клиентите", коментира Йонас Вистрьом, председател на Управителния съвет на LEDiL и президент и главен изпълнителен директор на Ratos.
 
"В LEDiL оценяваме изключителния модел на клиентско обслужване на Ingemann и ще инвестираме в разширяването на тези допълнителни нови предложения чрез нашата продажбена мрежа", посочи Кимо Раухала, главен изпълнителен директор на LEDiL. По неговите думи с комбинирани усилия двете компании могат да достигнат още повече клиенти в глобален мащаб и да предоставят уникална възможност за осигуряване на всичко от един доставчик за производителите на интериорно осветление.

     
Източник: LEDiL

Ключови думи: LEDiL   Ingemann Components   интериорно осветление   оптични компоненти  

Област: Осветление  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...