Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips разработи нова серия LED осветители в партньорство с Maglin

12.03.2012   |   Технологии
 

Philips разработи нова серия екстериорни светодиодни осветителни тела, специално предназначени за градската среда. „Серията SoleCity е проектирана с помощта на ландшафтни архитекти и дизайнери на осветление. От друга страна, партньорството ни с производителя на мебели Maglin дава възможност да постигнем специфичен дизайн и приемственост на различни елементи от градската среда - от осветителното тяло до пейката в парка, с което се подобрява идентичността на града”, заявиха от компанията.

„С новата серия светодиодни за външно осветление Philips ще помага на градовете да подобрят идентичността и сигурността си, като същевременно дава свобода при избора на дизайн. Новите LED осветителни тела ще позволят да се постигне еднакъв дизайн и оптимален стил, както и по-добра производителност и енергийната ефективност на осветителната технология.”, допълват от Philips.

SoleCity имат до 100 000 роботни часа и постигат до 60% икономия на енергия, което е алтернатива на  газоразрядни (HID) лампи. Предимството им е в по-доброто качество и показатели на осветеност, като и в унифицирането на светлината, благодарение на Philips LUXEON LED технологията. Друго предимство на новите осветители е модулният принцип на монтиране, който позволява изработката на различни светодиодни конфигурации, в зависимост от конкретните изисквания за осветеност.

     
Източник: Philips

Ключови думи: светодиоди   HID лампи   LED осветление  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиПредстоящоБизнесПроектиРеализацииОбяви за работаОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...