Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Инж. Бойчин Димитров е новият управител на Realux за Украйна

15.11.2012   |   Кариери
 

Инж. Бойчин Димитров е новият управител на Realux за Украйна, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията. „Основната му отговорност ще бъде налагане на българската марка енергоспестяващи лампи и светодиоди на украинския пазар. В стратегическите му цели е заложено разширяване на клиентската мрежа и ръст в продажбите, както и обучение и развитие на служителите”, заявиха от Realux.

Инж. Димитров започва работа в Realux още от самото стъпване на марката в Украйна през 2009 г. Преди това е заемал управленски позиции в някои от най-големите банкови институции в страната като Имэксбанк, Надра Банк, Банк Золотые Ворота. Ръководил е и консултантска компания в сферата на информационните технологии и ключов отдел в одиторска фирма.
Има дългогодишна практика като преподавател по счетоводство и фирмен анализ в Института по международни отношения в гр. Харков.

По образование Бойчин Димитров е инженер-механик от Националния технически университет „Харковски политехнически институт”. Има допълнителна квалификация по „Финанси и кредит” от Висше банково училище към Института по пазарни отношения и предприемачество „Рынок”, Киев. Преминал е редица обучения по фирмено управление и мениджмънт.
Владее български, руски, украински и английски език. В свободното си време обича да играе шахмат, да пътува и да чете литература по икономика, психология, мениджмънт.

     
Източник: Realux

Ключови думи: Realux   Бойчин Димитров   Украйна   енергоспестяващи лампи   светодиоди  

Област: Кариери  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Кариери

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...