Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Cree отчете 9% годишен ръст на приходите

29.10.2014   |   Бизнес
 
Cree обяви приходи в размер на 427,7 млн. щатски долара за първото тримесечие на финансовата 2015 г., приключило на 28 септември 2014 г. Това е увеличение с 9% в сравнение с 391 млн. долара, отчетени през първото тримесечие на фискалната 2014 г. 
 
Нетните доходи на база на общоприетите счетоводни принципи в САЩ (GAAP) за първото тримесечие са 11,1 млн. долара в сравнение с 30,5 млн. долара през същото тримесечие на предишната година.
 
"Инерцията ни в сегментите на осветлението и силовата електроника е добра, въпреки че резултатите за първото тримесечие на финансовата  година са под нашите целеви нива, което се дължи на факта, че търсенето на LED продукти е по-ниско от очакваното", заяви Чък Свобода, председател и главен изпълнителен директор на Cree. 
 
"Въпреки че условията в LED бизнеса са предизвикателни, ние сме уверени, че иновациите ще продължат да бъдат ключът към заемането на водеща позиция на пазара и към стимулиране на растежа във всички наши направления. Като се има предвид нашето технологично лидерство, новата продукция и силният баланс, оставаме в уникалната позиция да натрупаме капитал от прехода на бизнеса към LED осветление, добави Чък Свобода.
 
     
Източник: Cree

Ключови думи: Cree   Чък Свобода   LED бизнес   LED осветление  

Област: Бизнес  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...