Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Над 200 приложения за Philips Hue

05.11.2014   |   Lifestyle
 
Philips Hue се превърна в най-многообразната интегрирана система за домашно осветление след създаването на повече от 200 приложения от външни разработчици за нея, съобщиха от Royal Philips. През миналата година компанията направи свободен достъпа до софтуерния код на Philips Hue, насърчавайки разработчиците да намерят нови средства за интегриране на цифрово осветление в дома. 
 
„Това важно събитие в областта на софтуерните приложения потвърждава, че Philips Hue променя начина, по който светлината може да навлиза в домовете на хората. Гледайки към бъдещето, където много аспекти на дома ще бъдат свързани с Internet of Things, сме нетърпеливи да продължим лидерството си в областта на интегрираното осветление за дома”, коментира Йерун де Ваал, генерален мениджър на направление Connected Lightning for the Home във Philips Lighting. 
 
Очаква се разнообразието от приложения на Philips Hue да продължи да нараства още повече след пускането на нов сайт, посветен специално на разработчиците. Той предоставя допълнително техническа информация, включително статии и съвети за това как да извлече максимумът от отворения код на Philips Hue, най-новата API документация, както и езикови правила за програмиране. 
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Hue   Royal Philips   домашно осветление  

Област: Lifestyle  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Lifestyle

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...