Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips подменя градското осветление в Мадрид

14.01.2015   |   Проекти
 
Royal Philips ще обнови цялостно уличното осветление в испанската столица Мадрид със съвременни енергоспестяващи осветителни технологии, обявиха от компанията. В рамките на проекта ще бъдат подновени общо 225 хиляди градски осветителни тела, включително улични лампи и осветители за исторически паметници и паркове. Така градът ще намали енергийното си потребление с около 44%. 
 
В Мадрид ще бъдат инсталирани над 50 хиляди енергийноефективни сферични улични LED лампи и повече от 30 хиляди правоъгълни LED тела, включително свързани LED модули. Останалите осветители ще бъдат заменени с високоефективни конвенционални решения от Philips. Новата градска осветителна система ще се управлява централизирано от контролен панел, който ще регулира интензитета и продължителността на осветяване спрямо потребностите.
 
„Цялостната подмяна на градското осветление в Мадрид е най-мащабният проект по рода си в света и е част от стратегията на местните власти да превърнат столицата в интелигентен град. При изпълнението на проекта Philips се фокусира върху необходимостта от реализиране на градска осветителна инфраструктура, която осигурява на жителите не просто осветление, но и множество допълнителни ползи”, коментира Хуан Санабрия, главен изпълнителен директор на Philips Iberia.
     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Iberia   градско осветление   улично осветление  

Област: Проекти  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Beghelli
Kovas
ATG

Последно от Проекти

  РеализацииВидео на седмицатаБизнесПродуктови офертиПроектиПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...