Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт демонстрира новите си продукти и услуги на Euroluce 2015 - 28.04.2015

28.04.2015   |   Начало»Технологии
 
Окта Лайт България представи своите най-нови продукти и услуги по време на водещото европейско изложение за технологии в областта на осветлението Euroluce, което се проведе между 14 и 19 април т. г. в Милано. Компанията бе единствения български изложител със собствен щанд на специализирания форум.
 
Окта Лайт демонстрира новости във всички сфери на своя бизнес, като акцент бе поставен върху широката гама от високоефективни диоди. "Сред тях голям интерес предизвикаха новите серии OCTALED 57P и OCTALED 559 с ефективност от над 200 lm/W, както и диодите от серията ВА2, работещи на 230 V AC. Отново на специално внимание се радваха RGB светодиодните матрици и диоди. Окта Лайт е един от няколкото производителя в света, които предлагат подобно изделие", разказаха от компанията.
 
За първи път като акцент в експозицията бяха демонстрирани и услугите, които компанията предлага в производството на електроника и по-специално готови решения на светодиодни модули с различно приложение. Едно от водещите изделия в тази категория е светодиодният модул ACAD, работещ на 230 V AC без драйвер. Модулът е готов за инсталиране продукт от типа „Lamp on board”, предназначен главно за производители на светодиодни тела за улично, индустриално и художествено архитектурно осветление.
 
"Голям интерес сред специалистите и водещи дистрибутори предизвика и гамата от ритейл ретрофит продукти. Бяха представени LED лампите от серия PRO (Е27, димируема с 60 месеца гаранция, eнергиен клас А++) и ECO (E27, 36 месеца гаранция,енергиен клас А+). Всяка от сериите се предлага с аналози на 40 W, 60 W и 75 W ЛНЖ в две цветни температури: топло бяла и неутрално бяла. Светодиодните лампи OCTALED от скоро се продават в търговски обекти в България, Румъния, Италия. Интересът към продуктите на компанията и наситената програма от бизнес-срещи, проведени по време на изложението Euroluce, продължават да утвърждават позициите на Окта Лайт България сред най-бързо развиващите се фирми на европейския пазар за светодиодни осветление", допълниха от компанията.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Euroluce   OCTALED   LED модули   LED лампи   ACAD  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...