Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България достави индустриално LED осветление за завода на Hamberger - 22.02.2017

22.02.2017   |   Начало»Реализации
 
Окта Лайт България извърши доставка на индустриални светодиодни осветители за разширението на производствената база на Хамбергер България в Севлиево, съобщиха за Lighting-Bulgaria от компанията. 
 
"Светотехническият проект за осветление на новото производствено хале бе изработен от специалистите на Окта Лайт България и бе одобрен от централата на фирма Hamberger в Германия. При реализирането на проекта бе постигната средна осветеност от 500 лукса на работната повърхност и равномерна на осветеност, съгласно изискванията на възложителя", споделиха от фирмата.
 
За осветяването на обекта са използвани осветителни тела индустриално изпълнение от серията TANGRA на Окта Лайт България. Осветителите са монтирани на височина 6 м. Моделите са с мощност 160 W и се характеризират с висока надеждност и ефективност от над 130 lm/W. Изпълнител на проекта в част електро е фирма Делта Стар.
 
"Серията TANGRA е ново поколение високо мощни индустриални осветители, специално разработени за осветление на големи закрити и частично открити халета. Снабдени са с един или два броя иновативни HBR модули на Окта Лайт. Разполагат с възможност за димиране. Изключително подходящи са за замяна на метал-халогенни, натриеви и други конвенционални осветители, както и за изцяло нови обекти. Високият клас на защита IP 66 и IK 10, специалната конструкция и антикорозионното покритие позволяват използването им при най-разнообразни условия на производствените процеси", допълниха от Окта Лайт България.
     
Източник: Окта Лайт

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...