Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България ще демонстрира новости в LED технологиите на Light+Building 2016

09.03.2016   |   Бизнес
 
Окта Лайт България традиционно ще участва със собствен щанд на най-голямото изложение в областта на осветлението Light+Building, което ще се проведе от 13 до 18 март т. г. във Франкфурт. 
 
На своя щанд (C10, палата 6.2) компанията ще представи новите си продукти във всички направления на своето бизнес портфолио: светодиоди, светодиодни модули, светодиодни осветителни тела и LED лампи за бита. 
 
Един от основните акценти ще бъде новата високомощна серия светодиодни матрици C7A със светлинен поток над 21 000 лумена, изключително подходящи за улични и индустриално осветители от висок клас. Ще бъдат демонстрирани и нови серии високоефективни SMD PLCC диоди, AC диоди, RGB и светодиоди със специално предназначение.
 
За първи път тази година специално внимание в експозицията е отделено на произвежданите светодиодни модули с различни приложения в областта на осветлението. Ще бъдат представени стандартните серии линеарни, кръгли и Zhaga AC и DC модули за вграждане, както и технологичните възможности на фирмата в областта на контрактното производство на електроника и светодиодни компоненти.
 
В рамките на изложението компанията ще демонстрира разнообразни светодиодни освдетители - уличните осветители Extreme, сериите Downlight и Track light за осветление на молове и търговски обекти, стилните и високоефективни LED панели за офис осветление, серията MEGA за осветление на спортни зали и стадиони.
 
"Очакваме едно много интересно и ползотворно изложение. Щандът ни на Light+Building е най-големият, с който сме участвали в международни панаири до момента. Имаме организирани срещи с повечето от традиционните си партньори от Германия, Великобритания, Италия и останалите европейски страни, а също така и от Близкия изток. Ще представим и всички новости в нашето продуктово портфолио и се надяваме това да ни помогне да разширим географията на нашия бизнес", споделиха от Окта Лайт България.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Octa Light   Light+Building   LED осветление   светодно осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...