Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Организаторите на Led&Led Lighting Exhibition регистрират значителен ръст в посещаемостта - 10.06.2015

10.06.2015   |   Начало»Събитията

Единадесетото издание на международното специализирано изложение за светодиодно осветление Led&Led Lighting Exhibition ще се проведе от 1 до 4 октомври т.г. в Истанбул, Турция, съобщиха организаторите от Marmara Fair Organization. Паралелно с изложбения форум, панаирната организация провежда конференцията LED Conference и конкурса LED Competition.

"Първото издание на Led&Led Lighting Exhibition се състоя през 2007 г. Тази година международното изложение регистрира растеж от 55% в сравнение с 2012 г. и 20% спрямо 2013 г. Въпреки че през 2014-та целта ни бе да реализираме 30% ръст на посещаемостта, постигнахме невероятните 71%. Очакваме тези темпове да се запазят и в бъдеще", споделят организаторите.

"Светодиодите са в основата на най-радикалните промени в областта на осветлението. В миналото те присъстваха само на изложенията на електронни компоненти. Само преди 5-6 години продуктите, свързани с LED осветление, имаха около десетпроцентно присъствие на водещите изложения за осветителни системи в света. Днес на същите изложения е практически невъзможно да се намерят продукти, които не са свързани с LED осветлението", допълват от панаирната организация Marmara.

     
Източник: Marmara Fair Organization

Ключови думи: Led&Led Lighting Exhibition   Marmara Fair Organizationl   светодиодно осветление   LED осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Събитията
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...