Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Etralux ще изпълни проект за подмяна на промишлени осветители в Мини Марица-изток - 28.10.2015

28.10.2015   |   Начало»Проекти
 
Etralux ще изпълни проект за повишаване на енергийната ефективност рехабилитация на промишленото осветление с LED осветители в Мини Марица-изток. Договорът бе подписан от Хавиер Донате – регионален мениджър за Източна Европа на Etralux и инж. Андон Андонов, изпълнителен директор на Мини Марица-изток.
 
Испанската компания ще извърши проектиране, доставка и монтаж на LED осветители във въгледобивното дружество. Подмяната на промишлените осветители с обща инсталирана мощност 1200 kW с енергоефективни LED осветители ще обхване 156 задвижващи станции, 27 роторни багера, 12 насипообразувателя, 9 претоварача и 6 верижни многокофови багера от типа Rs 710.
 
Срокът за изпълнение на договора е 15 месеца
 
В рамките на проект за повишаване на енергийната ефективност в предприятието Мини Марица-изток сключи и договор със Siemens за проектиране, доставка и монтаж на съоръжения и оборудване за компенсиране на реактивната мощност на тежко промишлено минно оборудване. 
 
И двата договора са финансирани от Международен фонд за подпомагане на извеждането от експлоатация на АЕЦ Козлодуй. За изпълнението на дейностите Мини Марица-изток ще получи безвъзмездно 70% от стойността на целия проект (равняващи се на 2,3 млн. лв), а останалите 30% са съфинансиране (990 000 лв.).
 
 
     
Източник: Мини Марица-изток

Ключови думи: Мини Марица-изток   Etralux   Eтралукс   промишлено осветление   LED осветление  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Проекти

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...