Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Логолайт Инженеринг достави осветителни тела за Престиж във Велико Търново - 20.10.2017

20.10.2017   |   Начало»Бизнес
 

Логолайт Инженеринг достави над 500 броя промишлени осветителни тела Beghelli в завод Престиж Велико Търново, съобщиха от офиса на компанията. Монтажът им бе извършен от електроинсталационната фирма АНИОН 3.

"Тъй като изискванията на инвеститора бяха много високи - 24-часова работа в запрашена среда, беше предложен моделът ACCIAIO A258 ESD на Beghelli. Той е метален, със степен на защита от прах и влага IP66 и светлинен поток над 7000 LM", разказаха от компанията.

Уникалното при модела ACCIAIO A258 ESD е неговият SMART LED DRIVER. Той позволява използването му като обикновен LED драйвер, но при свързването му към система за управление 1-10 V или DALI, той се превръща в управляем LED драйвер.

При свързването му към системата за управление LOGICA на Beghelli той започва отчитането на консумацията си на всяка секунда. Към него могат да се свържат различни светлинни датчици, така че самият той да се прревърне в самостоятелна система за управление, позволяваща допълнително намяляване на консумацията с още 30%.

От Beghelli коментират, че по първоначални данни само със смяната на осветителните тела консумацията на електрическа енергия в предприятието е намаляла с над 50% и то без осветителните тела да са свързани към система за управление, което би позволило консумацията да се намали допълнително.


 

     
Източник: Логолайт Инженеринг

Ключови думи: Логолайт Инженеринг   Beghelli   ACCIAIO A258 ESD   Престиж Велико Търново  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...