Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Логолайт Инженеринг внедри система за управление на осветлението OPTICOM на Beghelli в завода на АК Електрик - 24.04.2020

Логолайт Инженеринг реализира енергоспестяващ проект за промишлено осветление в нов цех в завода на АК Електрик в Радомир, съобщиха от компанията. Проектът е направен по изискванията на завода за плавно регулиране на светлинния поток в зависимост от дневната светлина. 

"Първо бяха направени прецизни светотехнически изчисления на осветлението в новия цех в няколко варианта. Стандартно такива проекти се изпълняват с DALI системи за управление на осветлението. Но тези системи са доста скъпи, понеже се изискват DALI система за управление, DALI LED драйвери, допълнителни комуникационни кабели, допълнителни сензори, настройки и програмиране. Затова реализирахме този проект с новата революционна система за управление на осветлението OPTICOM на Beghelli. При нея всяко осветително тяло представлява самостоятелна система за управление, която регулира светлинния си поток в зависимост от осветеността на съседните осветителни тела и на дневната светлина. По този начин се спестяват скъпата DALI система за управление, DALI LED драйверите, допълнителните комуникационни кабели и сензори. Отпадат нуждите от допълнителните настройки и програмиране. Всичко се извършва автоматично", обясниха от Логолайт Инженеринг.

От компанията допълват, че цялата гама LED промишлени осветителни тела на Beghelli се предлага със системата OPTICOM, като за нуждите на завода са избрани LED влагозащитените осветителни тела от серията ACCIAIO ECO LED, които са метални, с разсейвател от закалено стъкло и със степен на защита от прах и влага IP66.

     
Източник: Логолайт Инженеринг

Ключови думи: Логолайт Инженеринг   Beghelli   OPTICOM   управление на осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...