Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

СТЕНС представи универсални LED тръби за директна подмяна на Т8 пури

22.01.2020   |   Бизнес
 

СТЕНС лансира на пазара универсалните LED тръби LED TUBE T8, предназначени за подмяна на флуоресцентно линейно осветление, съобщиха от компанията. Новите олекотени лампи са базирани на патентована разработка, която осигурява решение за директна замяна на всички видове пури Т8 без преокабеляване, дори при използване на авариен модул.

Вградената технология OneTLed е съвместима с всички видове електронни и магнитни баласти и осигурява висока рентабилност на решението. Универсалните енергоспестяващи LED тръби не съдържат живак или други токсични материали. Сред предимствата им са безопасната и лесна инсталация и фактът, че консумират 50% по-малко електроенергия в сравнение с флуоресцентните си аналози. Новите LED тръби се предлагат с 5-годишна гаранция.

"Universal LED TUBE е новаторско изобретение, което ще ускори глобалната подмяна на флуоресцентното линейно осветление с LED. Ако всички флуоресцентни светлинни тръби се заменят със светодиодни, над 100 централи със среден размер могат да бъдат изключени. Това оказва съществено значение за намаляване на потреблението на електроенергия, емисиите на въглероден диоксид и отпадъците", допълват от СТЕНС.

     
Източник: Стенс

Ключови думи: Стенс   Stens   LED TUBE T8   Universal LED TUBE  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...