Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

АТРА предостави цялостно портфолио от продукти за дезинфекция на въздух

12.08.2020   |   Бизнес
 
Портфолиото от продукти за дезинфекция на въздух, повърхностна дезинфекция и отстраняване на миризми в помещения на АТРА има важен принос за осигуряването на чиста от вируси, бактерии, микроби, плесен и спори среда.
 
UV-C дезинфекционните системи са предвидени за помещения, в които има хора. Облъчването се извършва вътре в осветителното тяло. Принципът на тяхното действие е подобен на "измиването на въздуха" - те задвижват поток, който на изхода се почиства от микрочастици и патогени. Утравиолетовото лъчение не предизвиква резистентност във вирусите и бактериите, която може да се прояви при третирането с някои препарати. Значително предимство на UV-C осветителя за човешкото здраве е, че патогенните организми не се натрупват вътре в него. Предназначени са за употреба на обществени места - в медицински центрове, болници, поликлиники, детски и учебни заведения, производствени помещения, кухни, ресторанти, кафенета, офиси и магазини, където има потенциална опасност от пренасяне на инфекции по въздух.
 
Озон генераторът е електрически уред, създаващ озон, предназначен за шокова дезинфекция без присъствие на хора. Уредът е преносим и може да се използва в различни по обем пространства. 
     
Източник: АТРА

Ключови думи: АТРА   ATRA   UV-C дезинфекционните системи  

Област: Осветление  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Бизнес

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...