Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Шнайдер Електрик ще представи нова гама аварийно и евакуационно осветление

03.04.2013   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 9 април т.г. Шнайдер Електрик организира презентация на новата гама за аварийно и евакуационно осветление Exiway, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията.

„Присъстващите на презентацията ще се запознаят със сериите Exiway Еasyled - предназначена за малки и средно големи сгради; Exiway One и One Led с допълнителни версии Activa и Dardo - за големи, високи сгради и Exiway Class, изработени от стъкло и с елегантен дизайн.

Аварийните осветители са пригодени за открит монтаж на стена или таван, както и за скрит монтаж в конзолна кутия. Осветителните LED тела са с до 50 000 часа живот, а версията Аctiva притежава функция за самодиагностика. Всички лампи от серията са с предварително подготвена база с отвори, отделящ се конектор с маркировка за безпогрешен монтаж, и капак, който остава свързан с тялото при отваряне”, заявиха от Шнайдер Електрик.

„Процесът на самодиагностика може да бъде допълнително автоматизиран с адресируема система за централизирано управление и мониторинг Dardo Plus. Всяко тяло от системата за аварийно осветление има уникален адрес, което Dardo проверява автоматично. Данните се визуализират на контролното устройство, компютър или разпечатка на протокол от изпитването и показват кои осветителни компоненти са неизправни и кои части от тях трябва да бъдат подеменени– например батерия или лампа. При така описания процес разходите за обслужване и нуждата от поддръжка намаляват с до 70%. Персоналът по поддръжка, знае точно кое осветително тяло е неизправно, къде се намира и кой компонент от него трябва да се подмени.

Dardo се интегрира без проблем в цялостната сградна автоматозация (BMS), а там където е необходимо може да се реализира отдалечено управление и мониторинг чрез Интернет или специализиран софтуер. Системата може да обхване до 3200 тела. Еxiway  предлага plug-in-и за Dialux софтуер за точно и безпроблемно проектиране”, допълниха от компанията.

     
Източник: Шнайдер Електрик

Ключови думи: Шнайдер Електрик   аварийно   евакуационно осветление   Exiway   самодиагностика   Dardo  

Област: Предстоящо  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...