Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Philips представи нова версия на мобилното си приложение за управление на LED

20.05.2013   |   Технологии
 

Philips представи версия 1.1 на своето мобилно приложение за управление на LED осветителни системи Hue. В приложението са добавени повече Интернет възможности и функции, базирани на местоположението, които според производителите го правят най-интелигентното на пазара.

"С помощта на Hue 1.1 крушките ви вече могат да служат като индикатори за времето, цените на фондовата борса, спортни резултати, електронната поща, социалните мрежи и пр. Можете да настроите крушките както пожелаете. Ако ще вали дъжд например, те могат да променят цвета си; да премигват, ако сте получили спешен е-мейл; да се осветяват постепенно заедно със залеза или дори да присвяткат в цветовете на любимия ви отбор, когато той вкара гол", обясняват от Philips.

Чрез новите възможности за локализация на Philips Hue, мобилният телефон или таблетът могат да установят кога приближавате или напускате дома си и да включват или изключват крушките, да сменя цветовете им или настройките на системата за управление. Благодарение на стандарта ZigBee LightLink осветителните тела, управлявани чрез Hue, могат да комуникират не само едно с друго, но и с други ZigBee-базирни устройства, например сензори за движение и термостати.

     
Източник: Philips

Ключови думи: Philips   Philips Hue   мобилни приложения   управление на осветлението  

Област: Технологии  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...