Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ново приложение за интегриране на осветление в онлайн програмата HIT на Siemens

05.02.2014   |   Технологии
 

Siemens представи ново приложение Lights/Shading в своята онлайн програмата HIT, което дава възможност за лесен избор на продукти за интеграция на осветление и щори към системата за управление на ОВК, съобщиха от направление Сградни технологии на компанията.

HIT улеснява проектирането на системи с помощта на предварително конфигурирани и тествани приложения. Програмата предлага подходящите системи и съвместими продукти, както и възможност за генериране на описателна информация, технически данни и инструкции за монтаж на избраните продукти само с едно натискане на бутон.

"Програмата се актуализира непрекъснато с допълнителни функции, каквото е и новото приложение за интеграция на осветление и щори. Lights/Shading обхваща типичните примери за интегриране. Дори и проектанти с по-малко опит в тази област могат лесно да го използват благодарение на илюстрации, схеми и поетапно преминаване към следващ раздел (стъпка по стъпка)", обясняват производителите.

Представената през 2008 г. онлайн програма HIT е подходяща за управление на различни по големина проекти - от малки еднофамилни къщи до офис сгради и хотелски комплекси.

     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Сименс Сградни технологии   Siemens   HIT   сградна автоматизация   проектиране на осветление  

Област: Технолгии  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Технологии

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...