Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Метрополитен обяви търг за подмяна на стари осветители с LED тела - 23.01.2017

Метрополитен анонсира обществена поръчка за подмяна на осветители на перон и вестибюл на метростанция "Люлин" с LED осветители. Предметът на обществената поръчка включва предварително проучване, избор и доставка на осветителни тела с параметри, съответстващи на изискванията на възложителя и демонтиране на съществуващите луминесцентни осветителни тела.
 
Метрополитен се нуждае от 353 броя LED осветители, които след монтажа си следва да бъдат тествани. Също така, в рамките на обществената поръчка следва да се извозят демонтираните луминесцентни тръби и да бъдат предадени в депо за обезвреждане на опасни отпадъци.
 
Част от изискванията е и демонтажът на старите и монтажът на новите LED осветители да се извършва след спиране движението на влаковете (в интервала между 00:30 и 04:30 часа). Допълнителна информация за условията за участие може да видите тук.
 
Общата прогнозна стойност на обществената поръчка е 64 000 лв., а крайният срок за получаване на офертите – 30 януари т.г.
     
Източник: Метрополитен

Ключови думи: Метрополитен   луминесцентни осветители   LED осветители  

Област: Обществени поръчки  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Обществени поръчки/Търгове

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...