Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Второто издание на lighting technology с фокус върху стартиращите компании - 09.10.2018

09.10.2018   |   Начало»Предстоящо
 

От 9 до 11 октомври т.г. в немския град Есен ще се проведе второто издание на международното изложение за новости при системите, компонентите и устройствата в осветителната индустрия lighting technology.

След успешната премиера на форума през 2017 г., организаторите от Messe Essen си поставят за цел през настоящата година да развият и разширят платформата, а в основният й фокус ще бъдат стартиращите компании в областта на осветлението.

"Изложението е насочено към иноваторите в осветителния бизнес и отново ще предостави възможност на компаниите доставчици в бранша да демонстрират най-новите си технологии, компоненти, системи, хардуерни и софтуерни решения за всички области на приложение в сектора, както и да намерят бизнес партньори", споделят от Панаира в Есен.

lighting technology 2018 ще представи иновации в интелигентното осветление, ориентираното към човека осветление (human centric ligthing), Internet of Things и smart home продуктите, които според организаторите са особено атрактивни за стартъпите в сектора към момента.

Позитивният отзвук за уъркшоп програмата по време на изданието през 2017 г., в което се включиха 71 компании изложители от 15 държави, провокира Messe Essen отново да заложи на този формат и през идния октомври. Водеща тема на работилниците в рамките на панаира ще бъде дигитализацията в осветлението, а широкият кръг от теми ще обхване свързаното осветление, жичните и безжични контролери, решенията за интелигентни домове, IoT, шинните системи и развитието на мобилните приложения за управление на осветлението.

     
Източник: Messe Essen

Ключови думи: Messe Essen   lighting technology   осветителни технологии   осветителна индустрия  

Област: Предстоящо  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...