Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България достави светодиодни осветители за склад на Софарма

Окта Лайт България достави индустриални светодиодни осветители за нова складова база на Софарма. Индустриалните осветители са от обновената серия Proffit с ефективност от 130 lm/W. Резултатът е постигната средна осветеност от 150 lx на пода на складовата зала.
 
"Използваният модел Proffit 47W е изключително подходящ за замяна на популярните луминесцентни тела от вида 2 х 58 W и гарантира икономия на електроенергия от над 60%", коментират от компанията. Всички инсталирани тела в складовата база на Софарма са оборудвани със система за управление Dali. 
 
Благодарение на възможностите за оптимално регулиране на светлинния поток осветителната система може да реализира значителни допълнителни икономии на електроенергия, убедени са от Окта Лайт.
 
Окта Лайт е доставила и осветителните тела за останалите спомагателни помещения към основния склад – зона за фолиране и препалетизация, зона за комплектуване и склад за рекламни материали. Помещенията са изпълнени с осветителни тела от серията OLOT-S 40W. За районно осветление на складовата база изпълнителят е инсталирал улични осветители Victory 40W.
 
"Най-голямото предизвикателство за реализирането на проекта бе да се постигне необходимата по стандарт осветеност при монтажна височина на осветителите от над 10 метра и вертикалната конфигурация на стелажните модули", разказват от Окта Лайт.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   Софарма   Proffit 47W   Dali   OLOT-S 40W   Victory 40W   OLOT-S 40W  

Област: Реализации  

Подобни статии
NEON 10
Осветлението

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииКариериЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...