Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

LED осветление от GE повишава енергийната ефективност в Las Vegas Sands - 13.05.2013

13.05.2013   |   Начало»Реализации
 

Американският оператор на казина и хотели Las Vegas Sands осъществи част от програмата си за енергийна фективност с помощта на LED осветление от GE. Компанията извърши мащабно обновление на осветлението с енергийноефективни LED решения в своя хотел The Venetian|The Palazzo в Лас Вегас.

Халогенните крушки в заседателните зали на хотела бяха сменени с над 5700 лампи от серията BR30 LED на GE. Очаква се това да намали годишните разходи за електроенергия с близо 4,1 млн. kWh и да спести повече от 400 000 американски долара.

Като част от програмата си за енергийна фективност Las Vegas Sands инвестира в светодиодно и компактно флуоресцентно осветление (CFL) от GE в същия хотел през 2010 г. В повече от 7000 стаи за гости бяха инсталирани 7-ватови LED лампи PAR20 и 10- и 15-ватови CFL крушки. В резултат от внедряването на енергийноефективните решения Las Vegas Sands намали разходите си за осветление с повече от 2 млн. долара годишно.

     
Източник: GE

Ключови думи: GE   LED   CFL   енергийна ефективност  

Област: Реализации  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...