Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България достави LED осветление за най-голямата джамия в Европа - 21.05.2014

21.05.2014   |   Начало»Реализации
 

Окта Лайт България произведе и достави екстериорното светодиодно осветление за най-голямата джамия в Европа, открита на 15 май т. г. в град Аргун, Чечения, съобщиха за Lighting-Bulgaria.com от компанията.

В проекта са използвани над 50 000 броя светодиодни RGB модула, разположени върху цялата покривна площ от 3500 кв. м. От фирмата доставиха и 100 броя мощни прожектора от серията PR за осветяване на 55-метровите минарета на джамията.

"Проектът за осветление на този уникален архитектурен комплекс бе създадени изцяло и произведен от специалистите на Окта Лайт България. Администрирането на целия ансамбъл от светодиодно осветление става чрез специално проектирана от Окта Лайт България система за управление, позволяваща създаването на практически неограничен брой цветови схеми, като всеки от модулите може да се адресира отделно. Архитектурното светодиодно осветление на новата джамия в Аргун допринася за нейния величествен вид през нощта и подчертава уникалната и иновативна архитектура на целия молитвен комплекс", обясниха от компанията.

     
Източник: Окта Лайт България

Ключови думи: Окта Лайт   LED осветление   екстериорно осветление   архитектурно осветление  

Област: Реализации  

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...