Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Окта Лайт България инсталира светодиодно осветление в най-новия магазин на Техномаркет

03.12.2014   |   Реализации
 
Окта Лайт България изпълни проект за цялостно светодиодно осветление на новoоткрития търговски обект на верига магазини Техномаркет, разположен в София Ринг Мол.
 
За реализирането на осветлението са използвани светодиодни тела от серията OLOT-C с мощност 30W и ефективност от над 125 lm/W. Благодарение на високата ефективност на тази серия е оптимизиран общия брой на използваните осветители и е постигната икономия от 60% спрямо алтернативно конвенционално осветление.
 
"Изпълнението на проекта е съобразено изцяло с изискванията на възложителя за максимален визуален комфорт и със спецификата на търговското представяне на изделията, предлагани от Техномаркет. Постигнатото ниво на осветеност в търговската зала от над 700 лукса, като осветлението се отличава с много добра равномерност и висок индекс на цветопредаване (CRI>90)", споделиха от Окта Лайт.
 
Магазинът на Техномаркет в София Ринг Мол е вторият търговски обект със светодиодно осветление на водещата българска верига за търговия с потребителска техника, изпълнен от Окта Лайт България. Началото на сътрудничеството между двете фирми бе поставено през пролетта на тази година с подмяната на конвенционалното осветление със светодиодно в магазина на Техномаркет в град Хасково.
     
Източник: Окта Лайт

Ключови думи: Окта Лайт   светодиодно осветление   интериорно осветление   OLOT-C  

Област: Реализации  

Лумекс Лайтинг
Ледванс

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG

Последно от Реализации

Ледванс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...