Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Логолайт Инженеринг стана представител на LUXIONA

От началото на август т. г. фирма Логолайт Инженеринг предлага на българския пазар осветителните тела и аварийните осветления на испанската група LUXIONA, съобщиха за сп. ТД Инсталации от офиса на компанията.

Групата се състои от няколко големи производители като TROLL, METALARTE, MOONLIGHT, HEPER, SAGELUX. Групата LUXIONA има няколко големи завода в Испания, Франция и Полша, както и няколко производствени звена в Латинска Америка.

В края на август представители на Логолайт Инженеринг бяха поканени на ежегодната конференция на LUXIONA, която се проведе в полския град Микоржин. Мероприятието беше организирано от LUXIONA Полша. "Освен полски специалисти на конференцията, имаше гости от Германия, Чехия, Словакия, Испания, Унгария, Франция и скандинавските страни, а фирма Логолайт Инженеринг беше единствен участник от България", разказаха от българската компания.

На конференцията бяха представени новите LED осветителни на тела на LUXIONA, като беше акцентирано на LED осветителните тела за чисти помещения, мощните LED осветителни тела за големи височини, специалните влагозащитени LED осветителни тела без щипки за затваряне. Бяха представени и много модели дизайнерски LED осветителни тела, модулни LED осветителни тела за магазини и офиси, както и LED улични и паркови осветителни тела. На събитието бяха демонстрирани и системи за управление и енергийна ефективност на LED осветителните тела – специални разработки на фирма LUXIONA.

"След конференцията домакините бяха организирали разходки с моторници и джетове в близкото езеро", допълниха от Логолайт Инженеринг.

     
Източник: Логолайт Инженеринг

Ключови думи: Логолайт Инженеринг   LUXIONA   аварийните осветления   LED осветление   бизнес развитие  

Лумекс Лайтинг
Light+Building 2024
Подобни статии
NEON 10

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
Последно от Реализации
Light+Building 2024

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаТехнологииЕкспертно
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...