Lighting Bulgaria  
Viva
Viva

Ledvance достави LED осветителни тела на Carlsberg - 03.10.2018

03.10.2018   |   Начало»Реализации

Ledvance достави LED осветление за логистичния център на датската пивоварна компания Carsberg, за да намали с 50% енергопотреблението в обекта.

Пет големи склада в логистичния център на Carlsberg в Дания бяха оборудвани с 600 нови LED осветителни тела Ledvance на мястото на конвенционалните флуоресцентни тръби. Инсталираните осветителни тела Damp Proof с мощност 55 W имат светлинна ефективност 115 lm/W и висок светлинен поток от 6400 lm с цветна температура от 4000 К. Осветителните тела са в състояние да изпълнят всички изисквания за логистичния център, а жизненият им цикъл 2,5 е пъти по-дълъг от конвенционалните осветители.

В логистичния център на датския пивовар работят 180 служители, а компанията поставя безопасността на работното място като първи приоритет. Новото LED осветление, доставено от Ledvance, осигурява хомогенна и ярка светлина със светлинен поток от 20 000 lm.

"Преминаването от конвенционално към светодиодното осветление ни осигурява не само 50% икономия на разходи за електроенергия и значително спестяване на въглеродни емисии, но също така енергийно ефективни и гъвкави осветителни решения, които са по-подходящи за нашите цели", заяви Йеспер Ларсен, ръководител дистрибуция в Carlsberg.

     
Източник: Ledvance

Ключови думи: Ledvance   Carlsberg   LED осветеление  

Лумекс Лайтинг

Подобни статии

NEON 10
STENS

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Kovas
ATG
Последно от Реализации
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯПродуктови офертиБизнесПроектиВидео на седмицатаРеализацииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...